Vi er et design-/reklamebyrå med hjerte for grafisk design og reklame. Utvikling av logotypes og grafiske profiler har vi jobbet med helt siden vi ble etablert i 1973 Sønsterudveien 2A, 1410 Kolbotn

Alle ekspeditørene i Hundebutikkene til  Din Beste Venn har høy kompetanse innenfor området hund. De fleste jobber/eller har jobbet som instruktører i forskjellig sammenheng, noen har diverse instruktør utdanninger (inkludert Din Beste Venns utdanning) mens andre har deltatt på utallige kurs fra rasekunnskap til etologi og ernæring.Toa AS er svært glad for at nettopp de leier lokaler av oss.
 
Alle ledige leiligheter og forretningslokaler legges ut på finn.no
Om du selger en hytte eller et nøst, næringseiendom og prosjekter under bygging, enebolig eller en leilighet, har vi i Foss & Co den erfaringen som skal til for å oppnå den gunstigste prisen og et trygt salg. Vi tar oss tid, gjør jobben grundig og tar ingen snarveier. Toa AS har et glimrende forhold med Foss&Co.
 
Toa AS holder til i Oppegård kommune. Etter brannen i Sønsterudveien 2A i 1997 var samarbeidet mellom Toa AS og kommunen utrolig bra. Bygget ble totalt rehabilitert av Tømrermester Morten Støkke Nilsen som sørget for alle godkjenninger.
Tømrermester Morten Støkke Nilsen gjorde en fantastisk jobb med rehabiliteringen etter brannen i 1997. Arbeidet tok 12 mnd. Takk for godt utført arbeid.
Huseiernes Landsforbund (HL) er en landsomfattende interesseorganisasjon for eiere av bolighus, eierseksjoner, sameier, borettslag og gårdeiere.HL ivaretar huseiernes lokale og rikspolitiske huseierinteresser. Toa AS er selvfølgelig medlemmer her.
 

Renåfjellet ligger i Rendalen kommune, Sør-Norges største og mest uberørte dal – geografisk plassert i Østerdalen, 71 km. nord for Rena, ca. 3t. kjøretur fra Oslo.
I Renåfjellet finner du praktfullt beliggende, syd-vestvendte høyfjellstomter med panoramautsikt, alle selveier med full infrastruktur, omgitt av grønne lunger og friområder slik at følelsen av frihet og uberørt natur blir stor.
 
Oppegård historielag er en ideell organisasjon. Vi samler inn kunnskap og fakta om lokalhistorie for å gjøre den kjent for kommunens innbyggerne og andre interesserte. Vi arrangerer utflukter, foredrag, publiserer artikler og årskalender. Dessuten følger vi med på hva det offentlige og private foretar seg, for å ivareta kulturarven vår - for en mer berikende framtid. Toa AS vil innhente historie om våre to bygg i oppegård fra denne foreningen.
 
Vi i Vålerenga Touring er en glad gjeng med MC entusiaster som har holdt sammen siden starten i 1979. Vi er selvfølgelig ihugga "Enga fæns" Klubbaktiviteter er alt fra kveldsturer til Son til ukeslange turer i Norge mm. Vi har et hyggelig tilsig av medlemmer og er i da ca. 40 medlemmer. Heng deg på om du har lyst.